HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Blauwe kaarten bij HOD

Nieuws afbeelding 10-4-2019
Sportiviteit, gezelligheid en prestatie gaan hand in hand. Omdat we dit graag zo willen houden, gaan we de 2e helft van het seizoen de blauwe kaart inzetten bij de jongste jeugd, F en de E6. We hebben de kaarten uitgedeeld tijdens de Boerenkoolcup. 

De kaart die we als thuisspelend team aan de tegenstander geven met achterop geschreven waaróm we het team zo sportief vonden. Dat hoeft niet bij elke thuiswedstrijd, maar het gaat er wel om, dat ervan af nu met dat sympathieke oog naar de wedstrijden wordt gekeken. Net als Shake Hands is dit een positieve impuls aan het gedrag van iedereen rondom de wedstrijd. En kan het bijdragen aan meer gunnen, meer complimenten over en weer en een fijnere sfeer waardoor hockey voor iedereen een nóg leuker spelletje wordt. Dat we daar als club ons best voor willen doen spreekt voor zich!
 
De blauwe kaart is een mooi initiatief om club-breedte werken aan Sportief en Respectvol hockey. Door met een positieve blik naar een wedstrijd te kijken, kunnen niet alleen spelers, coaches, managers en scheidsrechters, maar ook de ouders (supporters) langs de lijn zich sportiever opstellen rondom de wedstrijd. Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar dat is niet het enige waar het om draait, het gaat om plezier in hockey, dan is het ook een sport die we willen blíjven doen! Het komt iedereen ten goede, als we met een glimlach naar en van het veld gaan. En na afloop van de wedstrijd met beide teams bij elkaar gaan zitten om wat te drinken. Zo kunnen beide teams met een goed gevoel naar huis.
Bij vragen kun je terecht bij de lijn coördinatoren.