Algemene Informatie

HOD Dames 1 - Goirle , 1 - 2

Nieuws afbeelding 9-4-2019

Op deze zonnige zondag had zich een ruim publiek verzameld om H.O.D. naar de winst te juichen. Om exact kwart voor 1 klonk het fluitsignaal en de wedstrijd tegen Goirle ging van start. De meiden uit Valkenswaard zaten meteen vol op de bal en met resultaat. H.O.D. behaalde de eerste strafcorner van de wedstrijd. Helaas zonder resultaat. Kort daarna werd ook onze tweede strafcorner er door de keeper van Goirle uitgehouden. H.O.D. creëerde veel kansen en na ongeveer 25 minuten was het Jip Zweegers die na een mooie actie de bal achter de doellijn kreeg met haar backhand. 1-0. Goirle wordt nog een keer gevaarlijk in onze cirkel om voor rust de gelijkmaker te maken maar zonder resultaat.

1-0 rust

Ook al kwam H.O.D. met volle energie het veld weer op, toch was het Goirle die de gelijkmaker meteen na rust wist te maken via een strafcorner. 1-1. Kort daarna viel ook de tweede strafcorner aan de kant van de dames uit Goirle, ook deze belande in het net. 1-2. Met nog 25 minuten op de klok bleef H.O.D. kalm en creëerde nog een aantal kansen. De wedstrijd ging beide kanten op maar niemand wist het doel te vinden. Nadat een mooi backhandschot van Tess Rijnders van de lijn werd gehouden met de voet kreeg H.O.D. een strafbal. Helaas mis.

Eindstand 1-2.

H.O.D. haalt haar leerpunten uit deze wedstrijd en gaat met opgeheven hoofd dinsdag het veld weer op om zich te focussen op volgende zondagmiddag. Op het programma uit tegen de Hopbel. We hopen onze vaste supporters weer langs de kant te mogen ontvangen. Tot dan!