HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

een bedankje aan HOD

Nieuws afbeelding 22-9-2008
 
 
Op verzoek van de familie Schotte publiceren wij nog eenmaal het onderstaande bericht voor de mensen die tijdens de vakantieperiode niet op de HOD site hebben gekeken
 
Aan alle lieve mensen van HOD.

 

 

Graag willen wij iedereen van harte bedanken die Tim zo ontzettend hebben geholpen om een geweldig bedrag aan het KWF te kunnen mogen aanbieden Er komt nog steeds geld binnen. Maar nu staat de wijzer  al  op een bedrag van 16.000 euro Echt geweldig!!!!!

Dit ook mede dankzij jullie.

 

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al weten, begon de ellende in de winter van 2006.

De ene na de andere tegenslag kwam op ons pad. Maar bij het horen van elke tegenslag vroeg Tim steeds weer aan zijn artsen,”wanneer denkt u dat ik weer kan gaan hockeyen?” .Van alles wat hij heeft mee gemaakt, was het niet kunnen hockeyen en onder zijn vrienden zijn het ergste wat Tim voor zichzelf meemaakte. Het was ook stil rond het hockeygebeuren, erg stil.

 

Maar dan gaat het met Tim weer de goede kant op. Hij ondergaat een tot nu toe succesvolle stamceltransplantatie. Hij wordt gevraagd mee te fietsen in het team van het MMC de Alpe d’Huez op. Tim vond het meteen een geweldige uitdaging, wij vonden die berg wel erg hoog en ver weg!! Hij was net 8 maanden geleden getransplanteerd!!!. Maar zijn sportarts G. Schep geloofde in hem. Net zoals ontzettend veel mensen bij HOD.

Want we vroegen aandacht en een bijdrage voor het KWF en die hebben we ook gekregen!!!

Werkelijk uit alle hoeken kwamen lieve en spontane acties en reacties.

 

Er werd een mooie flyer gedrukt, met een hele mooie aangrijpende tekst. Er werden cakejes gebakken en poffertjes verkocht. Verschillende teams, waaronder zijn eigen team, gingen zelf met de pet rond, de opbrengst van de koffie werd geschonken, drankjes werden verkocht, het Rum en Ranja en het Paastoernooi bestuur doneerde, heel veel lieve mensen gaven spontaan geld voor dit geweldig mooie doel, we werden benaderd voor een interview in het ED. En daar kwamen ook weer heel veel lieve en spontane reacties op. En zo bleef het maar doorgaan.

Echt hartverwarmend, het geeft je zo´n positief gevoel. En dan merk je dat alle mensen ontzettend hebben meegeleefd en blij zijn dat het weer zo goed gaat met Tim.

 

Tim was ook diep onder de indruk van al deze lieve en geweldige acties. Op de dag van de beklimming was hij zenuwachtig, hij wilde niemand die in hem geloofde en hem had gesteund teleurstellen. Nou dat heeft hij ook niet gedaan, hij heeft een geweldige prestatie neergezet. Want zover bekend, heeft nog nooit iemand zo kort na een transplantatie zo´n prestatie geleverd.

Hij voelt zich ook ontzettend gesteund en dat maakt het leven zo aantrekkelijk en de moeite waard om voor te vechten!!!

 

Wij willen alle lieve mensen van en bij HOD bedanken voor de geweldige steun, aandacht en warmte die we hebben mogen ontvangen, tijdens en na de ziekte van onze zoon Tim. We hopen het nooit meer mee te maken. Maar de reacties uit de HOD gelederen doen je beseffen

dat het leven echt de moeite waard is!!!!

 

Tim Bas Marloes Hans en Elsbeth Schotte.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws