HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Hockey iets voor jou?

Nieuws afbeelding 26-3-2019
Nu het voorjaar weer in aantocht is, is het hockeyseizoen buiten voortgezet. Ook voor de jongste jeugd is de buitentraining weer gestart. Benjaminhockey is bedoeld voor kinderen van 6 tot 8 jaar (groep 3 en 4). Floris Verhagen en een groep enthousiaste trainers leren je kind op een speelse, leuke wijze de basistechnieken van hockey. 

De eerste drie trainingen zijn op proef, om te wennen en te kijken of je kind hockey leuk vindt. Je hebt voor de proeftrainingen geen eigen hockeystick nodig. Wij adviseren wel een bitje aan te schaffen (sportzaak) en waar mogelijk ook scheenbeschermers te dragen. Verder makkelijk zittende kleding om lekker in te bewegen.

Interesse? Kom dan eens kijken, of beter nog: een keer meedoen!!
De Benjamintraining is wekelijks op zaterdagochtend van 09.00 - 10.00 uur bij Hockeyvereniging HOD. Zaterdag 16 maart gaan we weer van start! Instromen is gedurende het gehele seizoen mogelijk!

Ben je 8 jaar of ouder (groep 5) dan kun je als nieuwe/aanstaande hockeyer/hockeyster aansluiten bij de hockeyschool. Bij de hockeyschool worden de eerste beginselen van het hockeyspel bijgebracht. De hockeyschool traint iedere donderdagavond van 18:15-19.45.

Voor meer informatie: [email protected]