HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Attentie begeleiders, scheidsrechters, zaalwachten: het DWF dit weekeinde UPDATE

Nieuws afbeelding 5-1-2019 Vandaag is het nieuwe DWF van de KNHB ingevoerd. Dit verloopt nog niet geheel vlekkeloos. 

Op dit moment kampt de KNHB met een technisch probleem dat zich concentreert op de spelerslijsten binnen het nieuwe DWF. Momenteel is niet bij alle teams de gehele lijst zichtbaar en is het niet altijd mogelijk invallers toe te voegen. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing voor dit probleem.

De KNHB vraagt de coaches om het na de wedstrijd nogmaals te proberen. Mocht het dan ook niet lukken, dan verzoekt de KNHB de coaches de spelers na de wedstrijd in te voeren in het opmerkingenveld zodat ze ze wel ontvangen. Het is wel aan te raden voor aanvang van de wedstrijd de scheidsrechter op de hoogte te brengen. Niet ideaal, maar voor de korte termijn wel een oplossing. 

Voor HOD geldt dat alle codes ook te vinden zijn in de HOD app, home pagina en dan bij wedstrijddetails. Je kunt ook nog steeds op het DWF inloggen via de app (bij 'meer'). Je hoeft geen KNHB account aan te maken maar kiest bij vereniging voor HOD en logt dan in met je lidnummer en wachtwoord. Daarna moet je als coach de wedstrijdcode invoeren. 
Aan alle zaalwachten het dringende verzoek om de uitslagen goed te noteren op de overzichten van de wedstrijdtafel!


Problemen graag melden bij [email protected] zodat we die terug kunnen koppelen aan de KNHB.