HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Let op: nieuw DWF komend weekeinde

Nieuws afbeelding 3-1-2019
De KNHB wil bepaalde zaken voortaan in eigen beheer houden. Daarom zijn er de afgelopen tijd nieuwe bondsapplicaties ontwikkeld. Zo wordt komend weekeinde een nieuw DWF in gebruik wordt genomen. Er veranderen een aantal zaken:
  • er zijn per wedstrijd drie DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning).
  • het verspreiden van deze codes wordt verzorgd door de KNHB. Dit kan niet (meer) via LISA. De codes zelf worden opgenomen in diverse overzichten en de mobiele app van de club. 
  • de herinneringen voor het afronden van het DWF worden per e-mail verstuurd door de KNHB. 
  • het overzicht van de status van het DWF in LISA wijzigt qua uiterlijk. 
  • om er voor te zorgen dat de nieuwe codes makkelijk toegankelijk zijn, zal LISA deze toevoegen in de mobiele app aan de wedstrijd- en arbitrage-details. 
De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig alleen naar de teambegeleiders verzonden. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. Hieronder zie je een afbeelding met een fictieve code:
De code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter!
De teambegeleidercodes van verenigingen die werken met een LISA-verenigingspakket zijn sinds vrijdagochtend overigens zichtbaar in de LISA-clubapp.