HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Zaalseizoen 2018-2019: we zijn weer begonnen!

Nieuws afbeelding 14-12-2018

Afgelopen zaterdag 8 december is het zaalseizoen weer begonnen; de HOD Air Dome is opgepompt, de verlichting brandt en ook de verwarming draait. We hebben er met z’n allen zin in!

Om lang van onze HOD Air Dome gebruik te kunnen blijven maken, is het goed om nog even de belangrijkste zaken op een rij te zetten:

·    De HOD Air Dome mag door spelers, trainers/coaches en scheidsrechters alleen gebruikt worden met sportschoenen die niet buiten zijn gebruikt. De sportschoenen dienen geschikt te zijn voor sportzalen, mogen niet afgeven en geen noppen of spikes hebben.

·    Is het toch nodig om met buiten gebruikte schoenen het speelveld te betreden? Gebruik dan de blauwe schoenhoezen die bij de ingang van de HOD AirDome liggen.

·    Om blessures van spelers en beschadiging van de vloer zo veel mogelijk te voorkomen, adviseert HOD keepers het gebruik van kunststof sluitingen voor de legguards.

·    De stoelen aan de lange zijde van het speelveld zijn alleen bestemd voor spelers en hun trainers/coaches. Spelers van de teams die niet aan de wedstrijd deelnemen dienen net als het overige publiek plaats te nemen op de tribunes op het middenterrein.

·    Om wedstrijden niet te verstoren kan voorafgaand aan wedstrijden alleen tijdens de wisseling van wedstrijden op de speelvelden worden ingespeeld. Voor het inspelen stelt HOD geen zaalhockeyballen beschikbaar;

·    Lege verpakkingen, restanten en overig afval gooien we weg in de aanwezige afvalbakken.

Wij wensen jullie een fijn en sportief zaalhockeyseizoen toe!

Zaalhockeycommissie HOD

 

Bijlage