HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Sevens competitie bij Oranje Rood: ook voor hockeyers uit regio

Nieuws afbeelding 2-12-2018
Komende winter gaat HC Oranje-Rood iets nieuws doen: de Sevens competitie! Sevens is voor alle dames en heren senioren, veteranen, trimhockey en de A-jeugd in de regio. Je mag je inschrijven met wie je maar wilt, de teams zijn niet gemixt. Omdat het leuk is voor iedereen om in de winter ook te kunnen hockeyen, nodigt HC Oranje-Rood met plezier alle hockeyers uit de regio uit. Je hoeft dus geen lid te zijn van HC Oranje-Rood om mee te kunnen doen.

Wat kun je verwachten?
Sevens is een competitie die van 20 januari t/m 24 februari 2019 op zondag plaatsvindt. Elk team speelt 2 wedstrijden van 25 minuten op een half veld met 7 veldspelers en dus geen keeper. Ook spelen we zonder scheidsrechters. De inlooptijd is om 12.30u en de eerste wedstrijden zullen om 13u van start gaan. De derde helft vindt uiteraard plaats in het clubhuis!
De teams zijn niet gemixt en de heren spelen tegen de heren en de dames tegen de dames.

De voordelen van Sevens 
Het is een tactisch en technisch spel: je speelt op een half veld zonder keepers en je mag alleen flatsen en pushen. Omdat de wedstrijden 25 minuten duren is het lekker intensief. Het is bovendien makkelijk te regelen omdat je maar met 7 personen op het veld hoeft te verschijnen en je geen keeper nodig hebt. Tot slot is het een mooie oefening fair play want er zijn geen scheidsrechters aanwezig.

Praktische informatie
Waar > HC Oranje-Rood
Wanneer > op 20 en 27 januari en 3, 10, 17 en 24 februari
Tijd >12.30u inloop, wedstrijden van 13u tot 15u
Kosten > €150 euro per team, dit bedrag krijg je retour in consumpties

Inschrijving via [email protected]

Sterkte van de spelers vermelden
Verzin een leuke teamnaam en geef een contactpersoon op
Uiterlijke inschrijfdatum 15 december