HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD Dames1 laat punten liggen voor winterstop: 2-1 verlies tegen DES

Nieuws afbeelding 28-11-2018


Afgelopen zondag stond ook voor HOD Dames 1 de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Zij kregen thuis de dames van DES op bezoek, de huidige nummer 2. Na het verlies uit bij Weert wilden de dames er alles aan doen om deze drie punten wel in Valkenswaard te houden. Na wat afwachten wisten de dames van HOD al snel dat er wat te halen viel in deze wedstrijd en voerden ze de druk wat op. Mooie combinaties vanuit de kant van de thuisploeg resulteerden helaas nergens in, het was dan ook DES die uit het niets de score wist te openen; 0 – 1. HOD werd ruw wakker geschud en was vastberaden om een snelle 1 – 1 te maken. Deze goal bleef dan ook niet lang uit en het was Lieke van Otten die de 1 – 1 wist binnen te slepen.  Met deze stand op het scorebord gingen beide teams de kleedkamer in, om zich hier voor te bereiden voor de tweede helft. 

Ruststand 1 – 1 


Na wat bemoedigende woorden van coach Robert Daniëls en trainer Giel van Ooijen betraden de dames van HOD het veld vol vertrouwen. Kansen gingen heen en weer en DES bleek de gelukkige die een strafcorner wist te versieren en van hieruit op voorsprong wist te komen. 1 – 2 stond op de teller, maar er was nog hoop voor de thuisploeg met zo'n tien minuten te spelen. HOD heeft deze laatste minuten alles gegeven, ondanks wat kaarten bij de tegenstander wisten ze zichzelf niet te belonen en bleef de gelijkmaker helaas uit. Met enige teleurstelling dat HOD dames 1 geen punten wist te pakken, kijken we tevreden terug op het hockey dat ze hebben laten zien. 

Eindstand 1 – 2 


Na de winterstop hopen wij dan ook onszelf te belonen met punten en alle support is dan meer dan welkom! Bedankt aan alle trouwe fans en tot na het zaalseizoenOok Dames 1 zal fanatiek in de weer zijn in de zaal, dus kan je niet wachten:kom ons gerust een keer aanmoedigen in de HOD AirDome!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws