Algemene Informatie

Steady HOD Heren1 wint ook lastste duel voor winterstop: 4-1 winst op Basko

Nieuws afbeelding 28-11-2018 Niks kon de mannen van HOD tegenhouden opweg naar een historische eerste seizoenshelft.
Basko werd eenvoudig met 4-1 verslagen. Door deze overwinning gaat de club uit Valkenswaard als 2e de winter in. Met als bonus dat zij de minst aantal tegendoelpunten hebben uit de competitie!

De 1-0 werd al snel gemaakt. Max Daan pushte strak binnen uit een strafcorner. Een paar minuten werd de herhaling nog eens uitgezonden, Max Daan tekende identiek voor de 2-0. De blauwhemden breidde de score nog verder uit voor rust. Een goede aanval werd droog binnen geslagen door onze topscorer Gijs Olde Hampsink, ruststand 3-0.

Na rust ging het tempo wat omlaag en werden er weinig kansen gecreĆ«erd. Toch wist HOD de voorsprong verder te vergroten. Het was Imre Martens die attent een rebound binnen tikte uit een strafcorner. Het slotakkoord was helaas voor Basko, met een goede counter werd de 4-1 op het scorebord gezet. Meteen daarna was het einde wedstrijd.
Al met al een fantastische eerste seizoenshelft waar we trots op mogen zijn. Overtuigend als nr 2 gaan we de zaal in met veel goede moed voor de tweede helft van dit prachtige seizoen.

De MVP van deze week is welverdiend voor onze keeper, Jasper Verleg.

Als je de ploeg met de minste tegendoelpunten bent (14 in 11 wedstrijden) dan is dat zeker terecht, gefeliciteerd!
Hopelijk zien we jullie nog in de zaal terug en anders tot na de winter wanneer we deze goede reeks voort gaan zetten.