HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Kerstgala HOD

Nieuws afbeelding 23-11-2018 Beste senioren-leden (heren, dames, veteranen, veteranessen, trimmers, oud-leden en mensen die met club verbonden zijn) van onze mooie hockeyclub HOD,

Wij, heren 1 van HOD willen graag iets terug doen voor de club. Zoals u al heeft gezien willen wij dit doen doormiddel van een gala. 

Dit zal de allereerste editie worden en bij succes zeker niet de laatste. 

Gevoelige plaatjes worden deze avond gedraaid door niemand minder dan Rik Govers. Met zijn gevoel voor discomuziek kunnen jong en oud losgaan op plaatjes van Earth, Wind & Fire tot Janet Jackson. Dus voor ieder wat wils. 

Galakiekjes met je team, vrienden of vriendinnen kunnen gemaakt worden in de fotohoek. Kleed je daarom aan met je meest elegante jurk of pak en laat vervolgens je beste dancemoves zien op de dansvloer.

Iedereen dient zicht vantevoren aan te melden door een mailtje te sturen naar: [email protected] (let op hoofdletters). Wil jij je man, vrouw, vriend of vriendin meenemen? Dat mag zeker want introducees zijn toegestaan. 

Om het gala te bekostigen vragen wij per persoon 7,50 euro. Introducees dienen dus ook 7,50 te betalen. Wij vragen jullie om contant en het liefst gepast te betalen aan de deur. 

Wil jij het 1e Kerstgala van HOD meemaken? Zet je zelf op aanwezig en stuur een mailtje naar [email protected] en wij zien je de 21e! 

Heeft er iemand nog vragen? Stuur gerust een berichtje via facebook of de mail en wij helpen je verder. 

Wij hebben er nu al ontzettend veel zin in om een te gek feestje te bouwen met jullie!

Liefs 't Urste!

Reacties


Paul Blankers

24-11-2018 @ 09:59:00 |Prachtig initiatief, wij komen! Fam. Blankers-van Nijnanten Waalre

Reageer op het nieuws