HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD Dames 1 pakt punten: eindstand 1-4

Nieuws afbeelding 6-11-2018
HOD pakt punten van (p)Rooi met hulp van groot eigen publiek

Zondag 4 november mochten we aantreden tegen de hekkensluiter in de eerste klasse C. Vanaf het begin van de wedstrijd lieten we zien dat WZHDB (lees: wij zijn hier de baas). Dit resulteerde in menig kans voor de bezoekende ploeg. Echter bleef het S2GMN jammerlijk nog uit (lees: snel 2 goalen maken nondeju). De kansen bleven komen en in de 30ste minuut is het dan eindelijk raak. Via een uitbraak van de Valkenswaardse dames weet Pleun Boudewijns onze bij de tweede paal verschut opgestelde Maud Geerdink te vinden, 0 – 1 op de teller. Het eerste doelpunt smaakte naar meer en PleunBoudewijns weet zich naast assist geefster ook te profileren als doelpuntenmaakster op het wedstrijdformulier. Ze prikt zomaar te ee minuten voor rust nog een goaltje door een 1 tegen 1 op de keeper NDS uit te spelen, 0 – 2 (lees: niet door stickbereik).

Ruststand 0 – 2

Na de rust weet Rooij echter via een strafcorner op 1 – 2 te komen. Een wedstrijd leek weer in de maak, maar gelukkig lieten we nog steeds WZHDB zien en bleef HOD zoeken naar er n uitbreiding van de voorsprong. Maud en Pleun wisten elkaar deze gelukkige zondag goed te vinden en ditmaal is het Maud die Pleun in stelling brengt voor een nieuwe kans. Niet alleen een kans maar alweer een doelpunt van onze aanwinst uit het vorige MA1, die voor een tweede maal als doelpuntenmaakster op het scoreformulier genoteerd mag worden, 1 – 3. Via eenstrafcorner werd geprobeerd de score nog verder uit te breiden: de verdedigsters van Rooij zouden inderdaad "in”/"achter” het net vissen want onze captain Tedje Dingen werkte de maar liefst 1 – 4 achter de keeper. Met deze treffer stond ook gelijk de eindstand op het scorebord. De drie punten konden mee in de tas naar Oss waar we onze heren nog enthousiast naar een gelijkspel hebben gecoacht.

Eindstand 1 - 4

Volgende week zullen we weer aantreden op ons eigen FikaGearveld tegen de vrouwen van Civicum. Hopelijk zien we jullie allemaal weer langs de lijn. Ook willen we via dit verslag speciaal ons trouwe HOD-publiek bedanken dat ons vandaag weer in grote getalen is komen aanmoedigen, jullie weten wie jullie zijn! HELDEN van de zondagochtend <3