Algemene Informatie

HOD Heren1 sleept punt uit wedstrijd tegen Oss

Nieuws afbeelding 5-11-2018 Afgelopen zondag stond de kraker tussen hoogvliegers Oss Heren 1 en Hod Heren 1 op het programma.
Beide ploegen begonnen fel en sterk aan de wedstrijd, wat resulteerde in veel kansen aan beide kanten. Het was Oss dat na een klein half uur met een mooie individuele actie de 1-0 op het scorebord zette.

De tweede helft begon wederom fel. Hod was op zoek naar de gelijkmaker, terwijl Oss graag de score wilde uitbreiden. Naarmate de tweede helft vorderde, begon Hod meer druk te geven en aanvallender te spelen. Dit resulteerde echter alleen maar in kansen. Sterker nog, Oss wist 5 minuten voor tijd uit een counter de 2-0 binnen te tikken.

Voor de mannen van Hod was er maar één opdracht: erop of eronder! Met nog 2:20 op de klok werd er uit een strafcorner een strafbal gegeven in het voordeel van Hod. Tijmen Sies pushte de bal feilloos linksonder en de aansluitingstreffer was een feit! Hod ging vanaf dat moment 1 op 1 spelen achterin om maximaal te forceren voorin. In de allerlaatste minuut was het weer Tijmen Sies die wist te prikken met een mooie backhand uit een strafcorner! Het was een zwaarbevochten punt maar zeker niet onverdiend!!