HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD Dames1 houdt de drie punten thuis: HOD – Best 1 – 0

Nieuws afbeelding 29-10-2018

Vandaag stond de wedstrijd thuis tegen Best op het programma. Thermoshirts en thermoleggings waren deze koude zondagmiddag geen overbodige luxe. De doelstelling van de dag: de drie punten in Valkenswaard houden.

Na een vrij herfstweekend begon HOD vandaag sterk aan de wedstrijd. De Valkenswaardse dames waren sterk in balbezit maar Best wist hetHOD moeilijk te maken door een stevige verdediging neer te zetten. HODgaf veel energie en was de sterkere ploeg deze eerste helft, maar helaas bleven de doelpunten uit. 

Ruststand 0 – 0

Coach Robert Daniëls gaf in de rust aan dat de energie goed zat en dit was wat we vast moesten houden voor de tweede helft. De dames van Valkenswaard hebben dit dan ook in de tweede helft waar kunnen maken. Desondanks gaven de dames uit Best ook veel energie en ze bleven sterk verdedigen. In de 21ste minuut wist HOD dan toch de eerste strafcorner van de wedstrijd te bemachtigen. Deze corner resulteerde in de 1 – 0 aan de hand van Lieke van Otten. Best zette na dit doelpunt alles op alles om nog terug te komen, maar HOD wist de rust te bewaren. Een tweede strafcorner kon de voorsprong voor HOD helaas niet uitbreiden door een goede redding van de keeper van Best. 

Eindstand 1 – 0

Dankzij deze drie punten staat HOD weer gedeeld tweede, samen met Venlo en DES. Volgende week spelen we in en tegen Sint-Oedenrode. We hopen dat ons stoere publiek dat deze week de kou heeft getrotseerd ook volgende week weer van de partij is. De dames van HOD zijn gemotiveerd om ook hier weer de punten te gaan pakken. Graag zien we jullie allemaal, tot dan!

Sportieve groet, 
HOD Dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws