HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Veerkrachtig HOD Heren1 pakt eerste punten af van koploper

Nieuws afbeelding 29-10-2018 In de beladen wedstrijd tussen de nummers 1 en 3 van de ranglijst was het HOD die met de punten naar huis ging.Dit was een belangrijke wedstrijd voor de mannen uit Valkenswaard. Niet alleen kon hier de aansluiting naar de kop veilig gesteld worden, de tegenstander was ook de oude club van onze coach.
De eerste helft bleef afwachtend van beide ploegen, HOD bouwde op en Berkel-Enschot probeerde te counteren. Niet veel kansen werden gecreĆ«erd en het spel ging op en neer. Ruststand 0-0.

Met de instelling van de gretigste wint werd de tweede helft begonnen, de wedstrijd werd een stuk interessanter. Berkel-Enschot kwam op voorsprong. Een strafcorner werd, via het hoofd van de lijnstop, binnen gepusht. Door de achterstand werden de blauwhemden nog gretiger en dr druk werd opgevoerd. Al snel werd de score gelijk getrokken. Gijs veroorzaakte een strafcorner en Max Daans pushte goed binnen: 1-1.

HOD voelde dat er meer in zat en er werd nog een tandje bijgezet. In de slotminuten was het zover. Freek veroorzaakte een strafcorner en Hidde Fiolet pushte berekend binnen. Einduitslag 2-1 voor de thuisploeg.
Onze MVP van deze werk is Max Daans. Goed controlerend werk en een knappe goal zorgde voor de welverdiende titel.

Volgende week de andere tegenstander uit de top 3, uit naar Oss. Jullie steun is weer van harte welkom. Tot dan!