Algemene Informatie

Volwassener HOD Heren1 pakt weer ruime zege: 5-1

Nieuws afbeelding 16-10-2018
Na de 4-0 van vorige week was het deze week weer raak.

Het begin van de wedstrijd ging nog wat op en neer met kansjes aan beide kanten. Het waren echter de blauwhemden die de score opende. Onze interim aanvoerder Tijme van Putten haalde verwoestend uit na een goede assist van Teun Jolles. De mannen uit Valkenswaard drukten goed door wat tot enkele hele grote kansen leidde maar het net werd niet gevonden. Twee minuten voor de rust werd er onnodig balverlies geleden en de Hopbel counterde effectief. Ruststand 1-1.

De tweede helft was het de thuisploeg die domineerde. Na een snel genomen vrije slag was het Freek Schellekens die goed over de achterlijn binnen kwam en wederom zijn voorzet via een verdediger de doellijn zag passeren: 2-1.
De 3-1 werd gemaakt door Teun Jolles. Het was Imre die een scoop perfect aannam en Teun in stelling bracht. Hier bleef het niet bij. HOD had nog meer in huis. Een schitterende 'Barcelona' aanval eindigde met een voorzet van Bram Verhagen en een doelpunt van Gijs Olde Hampsink. Het slotakkoord was wederom voor de thuisploeg. Een strafcorner mocht nog genomen worden na het laatste fluitsignaal en Hidde Fiolet pushte keurig binnen. Eindstand: 5-1 voor de blauwhemden, een prachtig resultaat!

De MVP van deze week was onze Teun Jolles, gefeliciteerd!

Volgende week een weekje rust en dan over 2 weken Berkel-Enschot thuis. Zij zijn nog ongeslagen dus wij zijn erop gebrand hen het eerste puntverlies te bezorgen.