Algemene Informatie

Inconsistent HOD Heren1 weet voorsprong vast te houden.

1-10-2018 Inconsistent HOD Heren1 weet voorsprong vast te houden
Na weer een goede eerste helft moesten alle hands aan dek om de pot binnen te slepen.

HOD begon vol energie aan de wedstrijd op super sunday. De spelersboekjes waren klaar en er was veel publiek. De score werd geopend door Freek Schellekens. Na een goede voorzet van Loed werd de bal verlengt door Gijs en vervolgens eenvoudig in een lege goal gelegd: 1-0!
HOD drukte door en ondanks soms wat ongelukkig balverlies werd de score verdubbel. Na een splijtende pass van Jaap Jacobs in de linker hoek kon wederom Freek over de achterlijn binnen komen en zag zijn voorzet via een verdediger de goal invliegen. Ruststand 2-0 voor de thuisploeg.

Het plan was de 2e helft verder te domineren maar dat ging minder goed dan gehoopt.

Geen structuur en slechte individuele acties zorgde ervoor dat MEP iets terug kon doen. Na balverlies en van de man afstappen kon MEP goed counteren en prima afmaken: 2-1.
Ondanks dat MEP nog een aantal grote kansen kreeg wist het niet meer te scoren. Ook HOD kreeg weet wat kansen maar wist het net niet meer te vinden. Einduitslag 2-1 voor de blauwhemden.

De MVP van deze week is geworden: benjamin Jaap Jacobs!

Volgende week uit naar Maastricht waar we weer alle steun kunnen gebruiken want de overwinningen komen nog niet vanzelf.