HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Wie iets wil doen vindt een middel, wie niets wil doen een excuus: HOD Heren 1 - Geel-Zwart 3-2

Nieuws afbeelding 24-9-2018 Amice, 

En zo is het maar net... het enige wat vandaag zou tellen waren de drie punten en daar kon geen enkel excuus tegen op. 

Vandaag stond de wedstrijd Geel-Zwart ‘t Urste - HOD ‘t Urste gepland. Na een tag aan Geel-Zwart in ons matchday Facebook bericht bestond het respons van de Geel Zwarte uit ‘Neem ruim’. Dat hebben wij gedaan ook, lekker op z’n Duits in de laatste minuut. 

Het was regenachtig vandaag... maar zo als eerder gezegd in ons Facebook bericht vanmorgen: Het vuur van ‘t Urste is niet te doven! 

Na een kwartier spelen stond er namelijk al een 0-2 voorsprong op het scorebord. C’est magnifique! Doelpunten van Fronk (Freek Schellekens) en Dobby (Gijs Olde Hampsink). 

Dolblij waren we. Echter werd de aansluitingstreffer al gauw gemaakt door de mannen uit Veghel. Tussenstand: 1-2. Koppen omhoog en doorgaan! 

De eerste helft vorderde en leverden veel kansen op voor de blauwhemden. Helaas geen extra goals waardoor de mannen van Geel-Zwart in leven werden gehouden door ‘t Urste. 

Opwarmen in de kleedkamer met een kopje thee en weer snel de arena in. Er stond ons namelijk nog een zware klus te klaren. 

Na weer veel kansen voor de blauwhemden waren het toch de mannen uit Veghel die gelijk wisten te maken. Tussenstand: 2-2.

Het werd zwaarder en zwaarder. Het spel werd minder en het lukte ‘t Urste maar niet om de winnende te maken. Tot drie minuten voor tijd. Doormiddel van een geweldige counter inclusief een splijtende pass van onze Fronk werd de winnende binnen gegleden met zijn backhand door onze Loeder (Loet Lambermont). 

Onze Fronk wist de MVP titel deze keer binnen te halen. Met een assist en een doelpunt heeft hij een groot aandeel gehad in 3 punten. Gefeliciteerd Fronkie Stronkie 

Supporters bedankt voor jullie komst vandaag in het regenachtige Veghel, jullie zijn groots!

Neem ruim! 

Liefs ‘t Urste!💙⚪

Reacties


Ronald Schilp

26-9-2018 @ 13:45:48 |Winnaars hebben een plan, verliezaars een excuus-:-)

Reageer op het nieuws