HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD Dames 1 neemt drie punten mee naar huis: Geel-Zwart - HOD 1 - 3

Nieuws afbeelding 24-9-2018

Op deze regenachtige middag stond de tweede uitwedstrijd van het seizoen op het programmaDoelstelling van de dag: niets anders dan 3 punten mee naar Valkenswaard nemenTegenover ons vonden we niemand minder dan oudgediende coach Moses Lodarmasse.

HOD begon sterk aan de wedstrijd met een doelpunt van Eline Schrijvers in de achtste minuut, 0-1 op de tellerZoals coach Robert DaniĆ«ls tijdens de bespreking had aangegeven was het taak voor ons om binnen een kwartier twee doelpunten voor te staanDit lukte de dames van HOD net niet, maar een krappe 4 minuten na het eerste kwartier werd het dan toch 0 - 2. Ditmaal werd er gescoord via een knappe bal van Jip Zweegers. HOD bleef de sterkste ploeg maar meer doelpunten in de eerste helft bleven helaas uit

Ruststand 0 - 2

Na een welverdiende rust waren alle sticks en handen weer droog en waren de Valkenswaardse dames klaar om ook Geel-Zwart af te drogenMeteen in de 35e minuut was het raak, 0 - aan de hand van Tedje Dingen die de bal strak achter de keeper wist te krijgen. Tien minuten later kreeg Geel-Zwart een  strafcorner, deze werd er echter knap uitgelopen door Floor Baken. In de 49e minuut was het Geel-Zwart die de plank voorhet eerst deze wedstrijd wist te raken, 1 - 3 uit een strafcorner. De laatste twintig minuten van de wedstrijd ging middels een felle strijd het spel beide kanten op, maar beide ploegen hebben laatste kansen onbenut gelaten

Eindstand 1 - 3

Dankzij deze drie punten staat HOD tweede in de 1e klasse, de eerste plek delend met DES. Gemotiveerd steekt HOD de koppen deze week weer bij elkaar om zondag te knallen. Om 12:45 uur verwelkomen wij Venlo Dames 1. Graag zien we jullie dan allemaal weer, tot dan!