HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Update Osaka / Teamwear Webshop

Nieuws afbeelding 13-9-2018

Per vandaag kan de Osaka kleding besteld worden in onze webshop. Deze webshop is te bereiken via:

http://teamwear.hod-online.nl

Zoals eerder gecommuniceerd via de website heeft de levering van onze rokjes vertraging opgelopen. Op dit moment is nog steeds niet duidelijk wanneer de rokjes exact uitgeleverd worden. Zodra weeen definitievebevestiging hebbenomtrent deze datum communiceren we dit via de website.

Indien er leden zijn die nog geen rokje hebben dan hebben wij nog een gelimiteerde restvoorraad beschikbaar die we dan ter overbrugging gratis ter beschikking stellen. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected].

Ten aanzien van het uitshirt hebben we in eerste instantie een foutje gemaakt in de prijsstelling. Er was de prijs opgenomen van een wit trainingsshirt voor de prijs van de polo. Dit is nu aangepast, we hebben nu twee pakketten waarbij het witte shirt zonder kraag ook gebruikt kan worden als uitshirt. Indien er de voorkeur is voor het witte poloshirt kan dat ook maar dan is de prijs iets hoger. Prijzen zijn beschikbaar via de webshop.

Vanaf aanstaande week is het mogelijk om kleding te passen in het clubhuis opmaandag, woensdag en vrijdag van 17:00 tot 20:00. Je kunt je hiervoor melden bij het barpersoneel zij hebben toegang tot de paskleding.

Het bestellen van de kleding (ook voor teams) gaat vanaf nu alleen nog via de webshop.

Van belang bij een online bestelling:

  • Aflevering in het clubhuis;
  • Betaling in het clubhuis;
  • Bij een team bestelling is betaling op rekening ook mogelijk (graag een mail naar [email protected]).

Iedereen die tijdens de afgelopen pasdagen een bestelling heeft geplaatst ontvangt bericht zodra de nog te leveren artikelen beschikbaar zijn. Het is niet nodig om deze bestelling opnieuw in te voeren op de webshop.

Alle kleding wordt standaard voorzien van een HOD-logo. Het HOD-logo wordt enkel in opdracht van de vereniging geplaatst op kleding. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de vereniging een HOD-logo aan te brengen op kleding. Voor vragen hieromtrent kun je contact opnemen via [email protected].

Mocht je vragen, opmerkingen of idee├źn hebben dan horen we dit graag. Je kunt ons contacten via [email protected].

Op de website onder het kopje Teamwear staat de meest relevante/actuele informatie. Binnenkort kun je hier ook informatie vinden over het bedrukken van kleding.