HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Spandoekenwedstrijd Dames 1

Nieuws afbeelding 14-9-2018
Tijdens onze eerste thuiswedstrijd kunnen wij als Dames 1 jullie steun hard gebruiken. Om deze reden organiseren we op a.s. zondag 16 september een spandoekwedstrijd voor alle jeugdleden. Gebruik je creativiteit, maak een origineel spandoek en juich ons met al je toeters en bellen naar de overwinning! Wil je graag dat je spandoek achter het doel hangt, zorg dan dat je op tijd komt!
 
Er zijn verschillende prijzen te winnen: het mooiste spandoek wint de hoofdprijs, een volledig verzorgde training door Dames 1! Ook is er een prijs voor het origineelste spandoek en we hebben een aanmoedigingsprijs voor het spandoek waar de meeste tijd in is gestoken. Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen, iedere deelnemer zal ook heeft iets lekkers krijgen.
 
Nadat jullie de longen uit je lijf hebben geschreeuwd tijdens het aanmoedigen tijdens de wedstrijd zullen we de prijzen uitreiken. We wensen jullie alvast heel veel succes en plezier met het maken van de spandoeken, we zijn erg benieuwd naar jullie creaties!
 
Sportieve groeten,
HOD Dames 1
 
PS: Wij willen graag op de hoogte zijn van het aantal jeugdleden dat mee doet aan de wedstrijd, meld aan door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Wil je graag met een teamgenootje of je team een spandoek maken, dan kan dat natuurlijk ook, vermeld dit dan even in de mail.