HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Opleiding Club Scheidsrechter Plus

Nieuws afbeelding 10-9-2018 Binnen HOD willen we de opleiding Clubscheidsrechter Plus (CS+) opzetten.  Daarvoor zijn we op zoek naar 4-6 leden (15 jaar en ouder) die fluiten leuk vinden en er meer mee willen doen. We bieden een gedegen opleidingstraject met cursusavonden en begeleiding op het veld. Door met grote regelmaat te fluiten wordt je ervaring snel groter en zoeken we samen met de planning naar passende en uitdagende wedstrijden. Een enkele keer fluiten (met begeleiding) op een andere club, in de omgeving, hoort bij het krijgen van een brede ervaring. Je krijgt tussentijdse beoordeling die je helpen de voortgang bij te houden.

Wat vragen we van jou. Je bent gemotiveerd om te fluiten en wil graag beter worden. Je kan/wil 1 keer per weekeind (uiteraard in overleg) fluiten om snel door te groeien. Je bent bereid om te luisteren naar het gegeven advies en dat mee te nemen in de volgende wedstrijd. 

Het is mogelijk om de CS+ in ongeveer 1 seizoen af te ronden. Na het afronden van de CS+ opleiding ben je in staat om een eventuele volgende stap in het fluiten te zetten en te starten met de opleiding tot bondsscheidsrechter.

Voor meer informatie: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/clubscheidsrechter-plus-cs


Heb je interesse, bel of mail dan.

Mobiel: 06 243 11 271  /  Mail: [email protected]


Scheidsrechterscommissie HOD

 

Reacties


Ruud van de Rakt

10-9-2018 @ 18:05:47 |Goed initiatief. Wie o wie?

Reageer op het nieuws