HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Teamindeling Jongste Jeugd Jongens 3-tal (mix), 6-tal, 8-tal

Nieuws afbeelding 28-6-2018
Beste spelers en ouders,

Bijgevoegd de teamindeling voor seizoen 2018-2019.

Een aantal mensen heeft keihard gewerkt om de teamindeling tot stand te brengen. Hierbij is zorgvuldig en weloverwogen te werk gegaan.

Alle enquêtes zijn gelezen, extra informatie is ingewonnen bij coaches en sommige spelers, er is gepuzzeld, tientallen scenario’s zijn bedacht en vele malen heroverwogen.
Dit alles totdat zoveel mogelijk spelers op hun gewenste plekje zitten. Voor velen is dit ook weer gelukt, helaas kunnen we niet aan alle verwachtingen en wensen voldoen.

Een team van 16 spelers wat graag bij elkaar wil blijven wat in de nieuwe samenstelling een team van 13 moet worden kan bijvoorbeeld gewoonweg niet.
Naast het kijken naar de TIPS van coaches en de wensen van alle spelers hanteren wij de volgende volgorde als wij er niet meteen uitkomen:

club belang, teambelang, individueel belang.

Wij gaan ervan uit dat iedereen volgend seizoen weer een sportief hockeyjaar tegemoet gaat, ook spelen in een nieuwe samenstelling kan weer leuke, nieuwe uitdagingen bieden!

Mochten er nog vragen zijn bent u van harte welkom op de inloop avond maandag 2 juli van 19.00 – 20.00 uur in het clubhuis van HOD. Eerder zullen vragen en/of opmerkingen niet kunnen worden behandeld.

Aansluitend vindt de ALV plaats waar we velen van u hopen te zien.

Verder nog wat belangrijke mededelingen:

- Op 1 september vindt er voor alle jeugdteams op HOD een kick off dag plaats met voor ieder team een oefenwedstrijd. Meer informatie volgt.

- Het duurt nog even voordat de teamindeling te zien is in Lisa. Dit heeft te maken met de systeem afsluiting van het seizoen

- Het voorlopige trainingsschema zal z.s.m. volgen op de site

- De eerste HOD trainingen starten in de week van 27 augustus

- v.a. 13 Augustus kunnen de eigen trainingen starten op de aangewezen trainingstijden

- Hou de site in de gaten wanneer het clubhuis weer open is

Rest ons nog iedereen een fijne vakantie te wensen en tot in het nieuwe seizoen.


Sportieve groet,


Commissie Junioren
Bijlage