HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Bericht #3 Osaka Rabobank

Nieuws afbeelding 19-6-2018

Je hebt al gehoord dat we vanaf komend seizoen in een nieuw tenue spelen. Nieuw is de leverancier (Osaka), nieuw is ook de wijze waarop we de kleding kunnen bestellen: rechtstreeks via een webshop speciaal voor leden van HOD.

Het bestuur van Hockeyvereniging HOD heeft een mooie overeenkomst gesloten voor de levering van het tenue.

 

Osaka is opgericht in 2011 en wil hockey een nieuwe coole look geven. Osaka staat voor premium design, technology en performance.

Dit alles leidt tot een kwalitatief tenue dat fijner zit, beter aanvoelt en langer meegaat.

Osaka zorgt voor levering van het clubtenue, maar ook alle overige Osaka artikelen zoals sportkleding, accessoires en vrije tijdskleding zijn beschikbaar via de webshop. Je kunt de huidige collectie alvast bekijken op https://shop.osakaworld.com

Naast de komst van Osaka kleding verandert er nog iets aan het tenue. Vanaf komend seizoen hebben we Rabobank als hoofdsponsor. Zij komt niet met de naam op de voorkant van het shirt, maar alleen zichtbaar op de mouw. Dat geeft ruimte voor teamsponsoring op de shirts.
Ruim voor aanvang van het seizoen worden er pasdagen georganiseerd op de club. Het nieuwe tenue is voor aanvang van het nieuwe seizoen beschikbaar.

Op de ALV kun je alvast een idee krijgen van hoe het er uit komt te zien!

Binnenkort krijg je nog een enquĂȘte met een paar vragen over dit onderwerp.


Sportieve groet,Bestuur van HOD


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws