HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD Dames 1 sluit het seizoen af met drie punten: HOD - HCAS 4 -2

Nieuws afbeelding 15-5-2018

Vandaag speelden we onze laatste competitiewedstrijd tegen HCAS. Niet alleen van de competitie werd afscheid genomen maar ook van vijf teamgenoten, onze managerin en en coach. Helaas mochten we vandaag niet genieten van een zonnetje, daarentegen wel van een enthousiast publiek. HOD Heren 2 wist vandaag kampioen te worden en schitterende na hun eigen pot ook bij ons langs de zijlijn. De wedstrijd begon wat rommelig en HOD leed onnodig balverlies. De eerste echte kans werd door de Valkenswaardse dames gecreëerd. De assist van Jip Zweegers werd koeltjes afgemaakt door Puck Tushuizen. 1 - 0 op de teller. HOD bleef kansen creëren maar wist het gat nog niet groter te maken. Uiteindelijk was het HCAS dat de aansluitingstreffer erin tipte uit een strafcorner. Even een domper voor de dames uit Valkenswaard maar niet veel later werd de 2 - 1 gemaakt na een assist van Lieke van Otten die Karlijn Sies achter de keeper wist te pushen. 

 

Ruststand 2 - 1

 

In de rust kregen we een taak mee. De emoties achterwege laten en het gat groter maken. Met vertrouwen stapte de ploeg weer het veld op.

 

Het spel ging wat heen en weer maar uiteindelijk was het Puck Tushuizen die de 3 - 1 erin wist te leggen. Inmiddels mocht Jeske zich van haar beste kant laten zien en stond ze terug op haar oude vertrouwde plek in de spits. Dit bleek geen onverdienstelijke keuze want niet veel later wist zij de 4 - 1 te scoren uit een rebound. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd werden de bloemen het veld op gebracht en afscheid genomen van Puck Tushuizen, Mischa Beks, Hanne Baken, Nicole Wils en moeders Jeske Visser.   In de laatste minuut kregen we nog een strafcorner tegen maar aangezien vrijwel de gehele verdedigende strafcorner afscheid nam vandaag wist HCAS nog een snoepgoaltje mee te pikken.

 

Eindstand 4 - 2

 

We zijn zeer tevreden met het resultaat wat we vandaag hebben geboekt en de groeicurve die we dit jaar hebben ingezet. We bedanken alle trouwe toeschouwers voor hun support dit jaar en hopen jullie weer te zien in september.

 

Sportieve groet,

HOD Dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws