Algemene Informatie

Uiterst effectief Oss verslaat HOD: 8-0

Nieuws afbeelding 19-4-2018

Ondanks wat vertraging in verband met het kampioenschap van de twee na beste club van Brabant hier dan toch het verslag van de wedstrijd van afgelopen zondag. De dames traden aan tegende nummer vier van de ranglijst, Oss. Na een heenwedstrijdwaar HOD na een goede pot uiteindelijk toch moest buigenwaren we vastberaden er wederom een spannende wedstrijd van te maken.

Helaas bleek een offday het startsein voor wat uiteindelijk eenkansloos verlies zou worden. Na een kwartier spelen keken de dames van HOD al tegen een 0 – achterstand aanEr moest enzou anders gehockeyd wordenAfspraken werden nietnagekomen waardoor Oss keer op keer gevaarlijk kon wordenVrijwel iedere kans die de bezoekers kregen resulteerde in eendoelpunt. De score in de rust loog er dan ook niet om.

Ruststand 0 – 5

Na een flinke preek tijdens de thee was het plan een beteretweede helft neer te zetten. Feller op de man en niet door stickbereik hockeyenUiteindelijk bleek de mentale klap tegroot en konden HOD de wedstrijd niet meer te boven komen. De tweede helft wisten we niet meer te scoren waar Oss welkansen benutte.

Eindstand 0 - 8

De uiteindelijke uitslag van 0 – 8 is er voor HOD een om snel tevergetenGenoeg aandachtspunten om mee te nemen naar de laatste vier wedstrijden van het seizoen.

We zien u graag weer langs de lijnaanstaande zondag spelenwe uit bij Boxmeer!