Algemene Informatie

HOD pakt in extremis drie belangrijke punten tegen MEP

16-4-2018

Vrijdagavond stond de inhaalwedstrijd tegen MEP op het programma. De duels tussen HOD en MEP beloofden voorheen altijd veel spektakel en ook nu werd deze trend doorgezet waarin HOD er in de laatste minuten met de overwinning vandoor ging: 2-1.

Zowel HOD als MEP wilden niets anders dan drie punten en dat was vanaf minuut één zichtbaar. Beide ploegen zochten de aanval waarbij de thuisploeg uit Valkenswaard de grootste kansen kreeg. Wonder boven wonder voor MEP werden deze mogelijkheden om zeep geholpen en bleef het voorlopig 0-0.

HOD had de controle over de wedstrijd maar scoren lukte niet. De tegenstander uit Boxtel kwam er af en toe ook gevaarlijk uit maar de eerste 35 minuten bleven doelpuntloos.

De tweede helft kende hetzelfde spelbeeld. Voor de neutrale toeschouwer was het een erg plezierige wedstrijd want het spel golfde op en neer. Enigszins tegen de verhouding in kwam MEP op voorsprong: 0-1.

HOD liet het hoofd niet zakken en had nog steeds vertrouwen in een goede afloop.

Volledig verdiend kwam het midden in de tweede helft ook langszij: Het was Max Daans die uitstekend de 1-1 binnensleepte.

Na deze gelijkmaker bleef de amusementswaarde van de wedstrijd stijgen: het was spannend en beide teams wilde winnen wat zorgde voor een aantal hachelijke momenten in beide cirkels. Het leek er naar uit dat shootouts moesten bepalen wie er een extra punt kon bijschreven. Maar HOD zocht nog één keer de aanval: Bij een voorzet was Maarten Wezenberg het meest alert voor de goal en hij kon zodoende de 2-1 binnentikken. Eindelijk weer drie punten voor HOD, dik verdiend en door samen hard te werken.

Wij hopen deze lijn door te trekken en er een zespuntenweekend van te maken want komende zondag staat de volgende wedstrijd weer op het programma: Wederom thuis, ditmaal tegen de Hopbel. Tot dan!