Algemene Informatie

HOD verliest van effectief Helmond

11-4-2018
Na een weekend zonder verplichtingen stond vandaag de wedstrijd tegen Helmond op het programma, een tegenstander die met recht een angstgegener genoemd mag worden. Ook dit keer bleek dit weer waar. HOD verloor op eigen veld met 0-2 van de bezoekers uit Helmond.

Na een afwachtend begin kwam de eerste helft eigenlijk pas op het laatste moment los. Helmond scoorde enigszins fortuinlijk de 0-1 uit een corner. HOD werd wakker en zette al gauw de achtervolging in. Dit resulteerde in een aantal kleine kansen en één hele grote. Helaas werd er niet meer gescoord en dus was de ruststand 0-1.

Na de rust een duidelijk ander beeld. Waar de eerste helft een waar tactisch steekspel bleek, was de tweede helft totaal anders. Meteen vanaf het eerste moment werden er kansen gecreƫerd en golfde het spel op en neer. HOD was het dichtste bij, helaas belandde de bal na een goede corner op de paal. Helaas resulteerde dit lichte overwicht niet in doelpunten. Na een goede counter werd zelfs de 0-2 gemaakt door de bezoekers. Dit bleek de doodsteek voor HOD. Er werd nog iets geprobeerd, maar de bezoekers uit Helmond hockeyden de pot gedegen uit. Eindstand: 0-2.

Helaas geen 3 punten, maar we krijgen deze week nog 2 nieuwe kansen. Aanstaande vrijdag staat de inhaalwedstrijd tegen MEP op het programma en aanstaande zondag tegen de Hopbel. Allebei thuis dus we hopen weer veel publiek te mogen begroeten. Tot dan!