HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD Heren 1 pakt zwaarbevochten drie punten in Maastricht

11-3-2018
Vandaag stond voor HOD Heren 1 de uitwedstrijd tegen Maastricht op het programma. In het verre zuiden heeft menig hoogvlieger het lastig gehad dus het beloofde een lastige pot te worden. Een meeslepende wedstrijd viel in het voordeel van HOD en dus ging de volle buit mee naar Valkenswaard: 0-2.

De wedstrijd begon afwachtend. HOD wachtte af en liet Maastricht het spel maken. HOD was voornamelijk gevaarlijk vanuit de counter en dit leverde ook de verdiende voorsprong op. De bal werd opgepikt vanuit het middenveld en kwam uiteindelijk bij Tijme van Putten terecht die onberispelijk met zijn backhand raak sloeg: 0-1. Daarna bleef het spelbeeld hetzelfde en mede door een schitterende redding van Jasper Verleg ging HOD met een minimale voorsprong rusten. 

Na rust lag het initiatief wederom bij Maastricht. Waar HOD een aantal grote kansen miste, deed Maastricht dat in de Valkenswaardse cirkel ook. Een paar hachelijke momenten werden overleefd waardoor de 0-1 op het scorebord bleef staan. Maastricht zette vlak voor tijd alles op alles en haalde zelfs haar keeper eruit. Dit risico bleek verkeerd uit te pakken. Wederom na een omschakeling kwam de bal via de paal bij Maarten Wezenberg terecht die simpel de 0-2 in het lege doel kon tikken. Het verzet van de thuisploeg was gebroken en de wedstrijd werd rustig uitgehockeyd. Eindstand: 0-2

Zeer belangrijke punten dankzij hard werken en veel passie. Deze lijn willen we volgende week doorzetten want dan staat de thuiswedstrijd tegen MEP op het programma. Tot dan!