HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

UPDATE/OPROEP: afbouw HOD Air Dome 3/4 maart

Nieuws afbeelding 22-2-2018

In verband met de voorspelde vorst de komende periode is besloten de planning van de afbouw van de HOD Air Dome te wijzigen. Voor de afbouw hebben we, met name in het weekend van 3/4 maart, veel hulp nodig.

Volgende week is de Dome op maandag, dinsdag en woensdag nog beschikbaar voor trainingen. De teams die normaliter op deze dagen gepland staan kunnen dan nog gebruik maken van de Dome. Mocht je op deze dagen geen gebruik meer maken van de Dome dan het vriendelijke verzoek dit te melden bij [email protected]

Onderstaand bericht is verstuurd naar alle coaches, trainers en manager van de teams die afgelopen maanden gebruik gemaakt hebben van onze mooie HOD Air Dome.


Beste Coach / Trainer / Manager,

Komend weekend staat al weer het laatste competitieweekend in onze HOD Air Dome op het programma.

Komende week blijft de HOD Air Dome op maandag, dinsdag en woensdag nog geopend voor trainingen (mede omdat er strenge vorst verwacht wordt, waardoor de kunstgrasvelden mogelijk niet te gebruiken zijn). Op donderdag starten we met de afbouw van de binnenzijde van de Dome. We hebben hiervoor inmiddels een aantal trimhockeyers bereid gevonden te helpen. De daadwerkelijke afbouw van de Air Dome staat gepland op zaterdag 3 en zondag 4 maart. Op beide dagen hebben we minimaal 25 man/vrouw nodig om de klus te klaren. Vandaar deze mail.

Middels deze mail de oproep aan alle teams die afgelopen maanden gebruik gemaakt hebben van onze mooie HOD Air Dome om voor het weekend van 3 en 4 maart minimaal 2 personen te leveren.

Op zaterdag starten we met de afbouw van het zeildoek. Op zondag staat het opbergen van de vloer gepland. We verwachten op beide dagen van 9:00 tot 18:00 bezig te zijn. We delen de dagen op in twee shifts (9:00 – 13:00 en 13:00 – 18:00).

Graag ontvang ik uiterlijk dinsdag 28 februari van ieder team twee namen (meer mag) van spelers of ouders van spelers die komen helpen met de afbouw. Graag daarbij de volgende informatie aanleveren:

Naam, team, dag, shift (ochtend/middag), mobiel nummer en e-mailadres.

Alvast dank voor jullie reactie en medewerking.

Met sportieve groet,

Bart van Bokhoven
(Bestuurslid Facilitair)

cid:image001.jpg@01D2CE8C.A470B9C0

Hockeyvereniging H.O.D. | Sportpark Den Dries | 5550 AM Valkenswaard
T: 040 20 150 24 | M: 06 1497 1639
www.hod-online.nl/ [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws