HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD bestuur zoekt dringend versterking!

Nieuws afbeelding 19-10-2017

Aan het begin van het seizoen zijn enkele bestuursleden afgetreden. Sinds die tijd zijn taken zo veel mogelijk overgenomen door anderen, maar nu wordt het toch echt tijd voor versterking! Er gebeurt namelijk ontzettend veel in de vereniging op dit moment (zaalhal, meerjarensbeleidsplan etc.) en we hebben snel mensen nodig om dit mee in goede banen te leiden. We zoeken daarom:

- een bestuurslid senioren: met senioren, veteranen, zaalhockey en trimhockey in portefeuille. Affiniteit daarmee is belangrijk, verder goede communicatieve vaardigheden, hockey ervaring is meegenomen maar niet noodzakelijk.

- een bestuurslid hockey technisch: verantwoordelijk voor tophockey ( H1, H2, JA1, D1, D2 en MA1), aansturing trainerscoördinator, hockey inhoudelijke coördinatie en begeleiding, scheidsrechterscommissie en keepers. Ook hiervoor geldt onder meer affiniteit, goede communicatieve vaardigheden en ervaring is een pre.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ruud van de Rakt via [email protected] en hij kan je meer vertellen over de inhoud en de tijdsbesteding.