Algemene Informatie

HOD pakt drie punten in Boxtel na spektakelstuk tegen MEP

Nieuws afbeelding 1-10-2017

Vandaag stond voor de mannen van HOD Heren 1 de altijd lastige uitwedstrijd tegen MEP op het programma. Ondanks dat MEP altijd bovenin meedraait in de competitie, was het strijdplan voor HOD duidelijk en dus was punten pakken in Boxtel het enige doel. Die punten werden ook meegenomen naar Valkenswaard: Na een 0-3 voorsprong weg te hebben gegeven trok de ploeg van Erik Jan de Bekker alsnog aan het langste eind: 3-4.

De wedstrijd begon redelijk afwachtend en beide teams konden niet echt potten breken. Op een paar cirkelpenetraties na werden er geen grote kansen gecreƫerd. Uiteindelijk was het HOD dat de score opende: Na een goede uitbraak was het Maarten Wezenberg die van dichtbij kon binnen tikken. Ook hierna konden HOD en MEP geen echt gevaar meer stichten en zodoende stond het na 35 minuten 0-1 voor de bezoekers.

Na de thee kwam HOD uitstekend uit de startblokken. Binnen een mum van tijd scoorde Max Daans uit de strafcorner de 0-2 en vlak daarna was het opnieuw Maarten Wezenberg die uitstekend de bal in de touwen kon flatsen. HOD zat op rozen met deze 0-3 voorsprong en de wedstrijd leek enigszins beslist.
Maar niets bleek minder waar: MEP vond nieuwe energie en al gauw kwam het via twee strafcorners terug tot 2-3. Het momentum lag nu aan de kant van de ploeg uit Boxtel en gauw na aansluitingstreffer werd ook de 3-3 gemaakt.
HOD kwam hierna goed weg doordat Jasper Verleg uitstekend een strafbal keerde.
Met nog een paar minuten te gaan kon de wedstrijd weer iedere kant op. Uiteindelijk was het toch HOD wat aan het langste eind trok: Met nog één minuut te spelen sleepte Hidde Fiolet de winnende goal binnen.

Wederom drie punten na een bij vlagen prima wedstrijd. Volgende week gaan we voor de derde overwinning op rij, ditmaal thuis tegen Oss. Hopelijk tot dan!