HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

5 jeugspelers door bij Hockeycollege OZ

Nieuws afbeelding 21-5-2008
5 van onze jeugdspelers zijn gisteren door de eerste selectie gekomen van het Hockey college van Oranje Zwart. Voor onze club een bewijs dat we met z'n allen ervoor zorgen dat steeds meer hockeytalent wordt opgeleid bij HOD. Nog nooit was immers het aantal HOD spelers in het Hockey college zo groot!
Deze spelers gaan in september aan de slag om ervoor te zorgen dat ze zich definitief in de selectie kunnen spelen. Dus gefeliciteerd: Edje Lambermont, Jan Paul Peters, Joep de Natris, Amber Roest en Meerle Sies
 
Ook bij de diverse districtsselecties C en B  in Mei en Juni gaan in totaal 16 spelers zich in de strijd mengen voor een felbegeerde plek in de selectie .   
 
Kortom mooie tijden voor onze club aan de vooravond van het 60 jarig bestaan met dank aan de inzet van velen niet in de laatste plaats de trainers en spelers zelf.
 
Volgende week beginnen de selectietrainingen voor HOD zelf waar gedurende 2 weken de selecties voor de elftallen van het seizoen 2008-2009 worden vastgesteld.
Om even een voorbeeld te geven van inzet van vrijwilligers: in totaal zijn zo'n 50 mensen gedurende deze 2 weken bezig met de selecties van in totaal zo'n 260 spelers.  
 
Kom gerust eens kijken op de dinsdag- en donderdagavonden
 

Reacties


Jos de Waal

22-5-2008 @ 23:53:39 |Alle spelers/sters, veel succes. We zijn trots op jullie.

Reageer op het nieuws