Algemene Informatie

HOD Heren 1 pijnlijk onderuit bij De Warande

Nieuws afbeelding 15-5-2017

Na het onnodige verlies tegen Weert van afgelopen week was HOD Heren 1 erop gebrand om zich te herstellen, uit in Oosterhout tegen De Warande. Veel ploegen hebben het hier lastig gehad en ook HOD kon er niet met drie punten vertrekken en ging hard onderuit. Enigszins geflatteerd werd het 7-1 voor de thuisploeg.

De wedstrijd begon in balans en beide ploegen creëerden een aantal kansjes. Het was echter de thuisploeg die van dichtbij de score wist te openen, 1-0.

HOD liet zich daarna niet kennen en ging verder met het spel te maken en kansen te creëren. Uiteindelijk werd dan ook de verdiende gelijkmaker gemaakt: Maarten Wezenberg pushte een strafbal uitstekend binnen.

Toch zou de thuisploeg met een voorsprong de rust in gaan. Een prima strafcornervariant werd benut en zodoende stond het na 35 minuten 2-1.

Na de thee kwam Warande sterker uit de startblokken. Opnieuw kregen beide ploegen kansen maar Warande was voorin veel scherper dan de ploeg uit Valkenswaard.

Na de 3-1 ging het ineens hard en vielen de doelpunten snel achter elkaar. Via onder andere een strafbal en strafcorner wist Warande nog eens vier keer te scoren en kreeg HOD een pijnlijk 7-1 verlies om de oren.

Een totaal onnodige uitslag maar we willen nog één week knallen en onze laatste wedstrijd met drie punten beëindigen. Volgende week de seizoensafsluiter thuis tegen Rosmalen. Na afloop van deze wedstrijd een feestje op HOD dus hopelijk tot dan!