Algemene Informatie

HOD Dames 1 te zwak voor HC Eindhoven

Nieuws afbeelding 15-5-2017

HOD mocht op bezoek komen bij HC Eindhoven. Het team dat na de winterstop geen wedstrijd meer verloren heeft. Dit beloofde een pittige maar mooie wedstrijd te worden. HOD hield lang stand maar Eindhoven bleek te sterk. HOD verloor met 4-1.

Het was Eindhoven dat na 3 minuten al aan mocht leggen voor de eerste strafcorner. Dit mislukte en resulteerde in een Valkenswaardse counter. HOD speelde de eerste 10 minuten erg aanvallend en kreeg kansen om de eerste goal te maken. Helaas was het Eindhoven die na een uitbraak de bal in de goal kon slaan, 1-0 voor Eindhoven. Eindhoven zette door maar HOD hield stand en ging met een 1-0 achterstand de rust in.

Na de rust ging Eindhoven sterk van start. Toch was het HOD die na 10 minuten een strafcorner versierde. Strafcorner één werd dan ook direct door Hanne Baken verzilverd, 1-1. HOD kwam terug in het spel en kreeg kansen. Helaas bleek HC Eindhoven sterker te zijn. Ze creĆ«erde veel gevaarlijke kansen en na 55 minuten spelen was het ook Eindhoven die de 2-1 maakte met een schot in de lange hoek. HOD kwam nog weinig aan aanvallen toe en in de slotminuten werden ook het derde en vierde doelpunt gescoord, 4-1.

Eindhoven bleek te sterk maar desondanks heeft HOD lang stand gehouden en een mooie pot op het veld gezet. Na twee promoties achter elkaar kan HOD bij winst volgende week het seizoen waardig afsluiten met een achtste plek in de eerste klasse.

Volgende week zondag 21 mei spelen wij alweer onze laatste wedstrijd van dit seizoen. En wel op eigen veld tegen Rooi Dames 1. 4 dames spelen hun laatste wedstrijd voor HOD Dames 1 en na de wedstrijd nemen we op gepaste wijze afscheid van hen.

Na de wedstrijd van HOD HEREN 1 vieren we dan natuurlijk ook met zijn allen een mooi feestje ter ere van de seizoensafsluiting. Daar zijn jullie allemaal bij toch?!