Algemene Informatie

HOD dames 1 verliest met 9-1 van de uiteindelijke kampioen Weert Dames 1

Nieuws afbeelding 9-5-2017
Op zondag 7 mei brachten Dames 1 van HOD een bezoekje aan Weert. Voor Weert een spannende zondag, het spelen van play-offs voor de overgangsklasse kon gerealiseerd worden.

Na de eerste minuut was het al duidelijk dat Weert de honger had om te winnen. Binnen een kwartier hadden de dames uit Valkenswaard al met een 3-0 achterstand te kampen. HOD wist zich te stagneren en ging met 4-0 de rust in.

Gedurende de tweede helft was het Weert die de overhand had en de voorsprong vergrootte. Het was uiteindelijk Mijntje Vervoort die voor HOD nog een doelpunt wist te scoren (6-1). De eindstand werd een 9-1 overwinning voor de dames uit Weert, die hiermee het kampioenschap binnensleepten.