HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Judith Jacobs geeft redactiestokje door....aan Sandra Raaphorst

Nieuws afbeelding 14-4-2017
De afgelopen jaren heb ik met veel plezier de redactie verzorgd voor de website en mijn bijdrage geleverd aan de Facebook pagina van HOD. Het is nu tijd voor een frisse wind en die hebben we gevonden in de persoon van Sandra Raaphorst, zij gaat met ingang van 15 april het [email protected] emailadres beheren en zal dus jullie aanspreekpunt worden als je iets geplaatst wil hebben of de site of op Facebook. Dank je wel allemaal voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren en ik wens Sandra heel veel succes en plezier met de werkzaamheden.

Sandra: Allereerst wil ik natuurlijk Judith heel erg bedanken voor haar ontzettende inzet de afgelopen jaren. Ik neem het stokje met veel plezier over en zal mijn best doen jullie van zoveel mogelijk hockeynieuws te voorzien. Dus stuur al jullie leuke berichten, wedstrijdverslagen, nieuwsfeitjes, mededelingen, hockeyweetjes etc... en ik zorg dat ze of op de site of de HOD Facebookpagina komen. 

Reacties


Ronald Schilp

15-4-2017 @ 16:33:59 |Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en de snelheid waarmee het nieuws altijd door jou op de site werd geplaatst. Het ga je goed.

Ellen Neggers

15-4-2017 @ 22:26:49 |Leuk nieuws! Judith bedankt voor al die jaren hard werk en Sandra veel succes!

Reageer op het nieuws