HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD Dames 1 wint overtuigend van concurrent

Nieuws afbeelding 10-4-2017
Op deze zonnige 9 april stapte H.O.D. zelfverzekerd en met veel felheid het veld op. Er stond een leuke pot op het programma, aangezien zowel H.O.D. als Uden de punten nodig hadden.

Al vanaf de eerste minuut was H.O.D. de betere ploeg. Na twee minuten kwam er via Hanne Baken een goede opening op Meerle Sies, maar de keeper wist de bal uit het doel te houden. In de tiende minuut wist Julia Schrijvers de stand te veranderen in 1-0; na een mooie aanval over rechts van Maud Geerdink kon Julia de bal over de lijn tikken. Zeven minuten later was het alweer raak, Lieke van Otten maakte de 2-0! Dit was dan ook meteen de ruststand.

Na de sproeipauze was het weer H.O.D. die feller aan de wedstrijd startte. Al na twee minuten pushte Meerle Sies de bal in de korte hoek, 3-0. Uden had daarna nog een aantal strafcorners, alleen door het goede uitlopen van H.O.D. kwam er geen rendement. Het was overduidelijk dat H.O.D. sterker was. De 4-0 viel dan ook in de 60e minuut door een aanval over links waarna Mijntje Vervoort de bal achter de doellijn flatste. Een minuut later was het alweer raak, Mischa Beks wist met haar backhand de 5-0 te maken. Vervolgens hockeyde H.O.D. de wedstrijd goed uit te spelen en de 8e plek weer te veroveren.

Volgende week is het eventjes paasbreak, maar zondag 23 april staat Concordia uit op het programma. Alle supporters zijn welkom, tot dan!