app

Wedstrijdverslag Dames 1 zondag 19 maart

20-3-2017 HOD WEET DIRECTE TEGENSTANDER GOIRLE NIET TE VERSLAAN Deze druilerige zondag vertrokken de dames van HOD naar Goirle, gebrand om 3 punten mee naar huis te nemen. Directe tegenstander Goirle (nummer 9) was scherper, feller en had meer energie, wat resulteerde in een 3-1 nederlaag na 70 minuten. Net zoals in de eerste ontmoeting tussen de beide ploegen schrok HOD ook dit keer van de felheid van Goirle. De eerste 10 minuten had HOD niks te zeggen en Goirle wist een aantal kansen te creëren. Na een aantal strafcorners van Goirle maar daarbij goede reddingen van keepster Ilse Ramaekers wist Goirle uiteindelijk in de 10e minuut via een velddoelpunt te scoren, 1-0. Na dit doelpunt wist HOD dat het anders moest, ze begonnen eindelijk met hockeyen en kregen ook goede kansen. In de 25e minuut was het raak. Via een mooie opbouw over rechts van Mijntje Vervoort werd de bal voorgegeven op de stip. Chloë Goossens wist de bal vanaf daar in de netten te pushen, 1-1. Vlak voor de rust kreeg HOD met nog een mooie actie over rechts een grote kans, deze werd echter gekeerd door de defensie van Goirle. Na de peptalk van coach Moses Lodarmasse en een sterk tweede deel van de eerste helft geloofde HOD nog in een overwinning. Echter na 10 minuten wist Goirle via een variant een strafcorner te scoren 2-1. Vervolgens waren er over en weer kansen maar was het opnieuw Goirle die met een 1 tegen 1 tegen de Valkenswaardse keepster wist te scoren, 3-1. De laatste minuten wist HOD nog enkele strafcorners te creëren maar zonder rendement. Een off-day voor HOD resulteerde dus in een 3-1 verlies. De kopjes gaan weer omhoog deze week om er voor te zorgen dat de nummer twee van de competitie MEP het lastig gaat krijgen op de Valkenswaardse velden. Aanstaande zondag om 12.45u kunnen jullie de dames weer zien vlammen! foto volgt