HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Wedstrijdverslag Heren 1, zondag 12 maart

Nieuws afbeelding 17-3-2017

HOD heren 1 wint overtuigend van Oedenrode.


Na een uitstekende wedstrijd in Oss wilden de mannen van Joep Peters deze lijn doortrekken. De thuiswedstrijd tegen Oedenrode stond op het programma en deze werd met duidelijke cijfers gewonnen: 6-2.


De wedstrijd begon uitstekend voor Heren 1. Meteen in het begin werden er al snel wat strafcorners verovert. De eerste spatte nog uiteen op de lat, maar de tweede pushte Max Daans onberispelijk binnen. De honger van HOD was nog niet gestild en enkele minuten later was het weer raak. Na een goede aanval gaf Tijme van Putte het laatste zetje. HOD ging door en na een uitstekende counter kwam er weer een doelpunt bij. Na een goede actie kwam de bal via de kluts weer bij Tijme terecht, die weer het laatste zetje gaf: 3-0. Oedenrode kwam er totaal niet aan te pas, totdat ze uit het niets de 3-1 scoorden. HOD was niet uit het veld geslagen en ging door waar het mee begonnen was: doelpunten maken. Na een fantastische counter kwam de bal bij Gijs Olde Hampsink terecht die alleen nog maar binnen hoefde te schieten: 4-1. Dit was meteen de ruststand.


Na de rust ging HOD vrolijk verder, er werden veel kansen gecreƫerd, waarvan er uiteindelijk eentje in het doel belandde. Een mooie tip in van Thijs Thijssen kreeg de beloning die die verdiende: 5-1. HOD bleef aandringen en Oedenrode kwam er op spaarzame momenten uit. Op een van die momenten kregen ze zelfs een strafcorner. Deze corner werd binnen gepusht: 5-2. Na de goal kwam de wedstrijd meer in evenwicht. HOD vond dit niet voldoende en gaf weer wat gas. Dit resulteerde in een aantal strafcorners waarvan de laatste werd benut door, alweer, Tijme van Putten: 6-2. Dit was tevens de einduitslag.


Al met al een volledig terechte overwinning met veel goals. Door de uitslagen op de andere velden steeg HOD weer een plekje en bezet het nu de 4e plek. Volgende week uit in Schijndel, tegen de Hopbel. Alle steun is weer nodig om deze stijgende lijn door te trekken. Tot dan!