HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

rum en ranja toernooi

12-5-2008

Beste Rum & Ranja fans,

 

U zult zeker al wel de datum gehoord hebben wanneer het komende toernooi weer gehouden zal worden. Deze keer niet tijdens Handels processie, niet tijdens Vaderdag maar gewoon op een echte vrije zondag. Veel mensen zijn momenteel nog op vakantie en aan het genieten van de heerlijke zomerse dagen.

 

Het toernooi komt er echter met rasse schreden aan en vol is echt vol. Dus heb je nog een team dan zich niet heeft aangemeld, zorg dan als de bekende sodemieters dat deze groep zich bij ons aanmeld. Het kan via de site dan hoef je je luie stoel nog niet eens uit en gewoon doorzappen.

 

Belangrijk is dat je even je teamnaam doorgeven en het aantal personen. Belangrijk is verder hoe je jezelf als team inschat qua sterkte, zodat wij als organisatie een goede indeling kunnen maken.

 

Voor de toernooikosten hoe je het niet te laten € 9,00 ondanks alle prijsverhogingen blijft dit bestaan. Geheel verzorgd je moet alleen iets lekkers meenemen bij de koffie.

Dus inclusief, koffie, thee, oneindig vaal ranja, een heerlijke lunch, dan een lekkere consumptie en uiteindelijk een heerlijke barbecue. Verder natuurlijk gezellige muziek en veel gezelligheid.

 

Tot 1 juni op het toernooi maar meld je dan wel even aan.

 

Het Rum & Ranja comité

 

[email protected]