Algemene Informatie

Wedstrijdverslag Heren 1 zondag 13 november

Nieuws afbeelding 14-11-2016

HOD Heren 1 onnodig onderuit tegen De Warande

Na een zure nederlaag van afgelopen week tegen Weert moesten de vizieren bij HOD Heren 1 weer op scherp staan tegen De Warande. Een ploeg onder HOD, dus 3 punten waren het doel. Toch ging HOD weer op eigen veld onderuit, waarbij de ploeg uit Valkenswaard veruit de overhand had en het kans op kans creëerde, bleek Warande vele malen efficiënter te zijn: Het werd 1-3 voor de ploeg uit Oisterwijk.

HOD begon sterk aan de wedstrijd, waarbij de omstandigheden koud en regenachtig waren. De eerste kansen werden gecreëerd alleen de scherpte was er nog niet. Aanval op aanval maar telkens stond de keeper van Warande in de weg of verdween het schot naast het doel. Een van de eerste kansen die Warande kreeg, was wel meteen raak: De 0-1 werd vanuit een strafcorner binnen gesleept. De koppen bij HOD bleven omhoog en het goede spel werd gewoon voortgezet. Toch kregen de mannen van Joep Peters een nieuwe tegenslag te verwerken toen vlak voor rust uit een counter de 0-2 werd gemaakt. Na een helft stond deze stand dan ook op het scorebord.

Met nog genoeg vertrouwen moest HOD in de tweede helft alles op alles te zetten om alsnog de punten thuis te houden. Een vrije slag van Warande en onoplettendheid achterin bij HOD zorgde echter voor een zeer geflatteerde 0-3 tussenstand: Van dichtbij tipte de uitploeg binnen.

Het verloop van de wedstrijd speelde zich verder volledig op de helft van Warande af. Iedere kans werd om zeep geholpen en de tijd begon alsmaar te dringen. Een strafbal werd vlak voor tijd nog benut door Maarten Wezenberg. Het bleek echter een goal voor de statistieken want met 1-3 floten de scheidsrechters af.

Een totaal onnodige nederlaag voor HOD, en zuur dat we zo onze laatste thuiswedstrijd van 2016 eindigen. Thuissupporters alvast bedankt voor alle support gedurende het hele jaar. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winter die we goed af willen sluiten: Rosmalen uit staat dan op het programma. Tot dan!