Algemene Informatie

LENTE KAMPIOENEN GALERIJ - MC1 - MD1 - MD3 - MC2 - JD2

Nieuws afbeelding 5-6-2016
HOD MC1 verslaat concurrent Venlo in direct duel met 3-1 en is kampioen!
Na het mooie kampioenschap van MC2, MD3, MD1 en JD2 stond de laatste wedstrijd van MC1 op het programma.
In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen kwam directe concurrent Venlo op bezoek. Venlo moest winnen om kampioen te worden waar HOD aan een gelijkspel voldoende zou hebben.
De bf'ers van MC1 begonnen goed en gedreven aan de wedstrijd echter werd wegens regen en onweer de wedstrijd na 20 minuten voor een 1/2 uur gestaakt.
Na de wedstrijd onderbreking begonnen beide teams weer vol overtuiging aan de rest van de 1e helft. Na een prachtige aanval over rechts scoorde HOD de 1-0.
Na rust gingen beide teams wederom goed van start. HOD had het spel goed onder controle echter Venlo kwam er af en toe gevaarlijk uit. HOD kreeg echter halverwege de 2e helft een strafcorner die prachtig werd binnen getipt.
Venlo herstelde echter snel door de 2-1 te maken. Toen ging MC1 op de vertrouwde manier volle sjas spelen en scoorde in de laatste seconde nog de 3-1.
Met heel veel  plezier en nog veel meer inzet is dit team dan ook de terechte kampioen!
Dames, we zijn super trots op jullie‼️
Grtjes Lonneke, Tijmen en Robert

MD1 is ongeslagen kampioen geworden in de SubTop!! Top gedaan meiden!
Vorige week zaterdag moesten de meiden van D1 uit spelen, tegen de nummer 2 MOP MD1 dat ook nog hoopte het kampioenschap binnen te halen.
De Valkenswaardse meiden bleken echter over stalen zenuwen te beschikken en wisten zich keurig staande te houden, na de eerste 20 minuten toch onder druk te hebben gestaan. Dit gaf vertrouwen en uiteindelijk op wilskracht en natuurlijk hockeykwaliteiten wisten de meiden een terechte
0-2 overwinning binnen te slepen en werden ze op vijandelijke bodem kampioen.
Een mega pluim voor deze toppers die als team zo'n geweldige prestatie neer hebben gezet. Van de 2de klasse de overstap gemaakt maar de subtop en dan ongeslagen kampioen worden. Petje af meiden!!!
Bedankt voor weer een geweldig seizoen en mede dank aan alle supporters die er door weer en wind altijd stonden en natuurlijk ook aan de gehele begeleiding!!!

MD3 is met een doelsaldo van 54 voor en 5 tegen ongeslagen kampioen! Top!

Op zaterdag 28 mei zijn de meiden van MC2 kampioen geworden. Proficiat meiden!

Ben jij ook kampioen geworden met je team? Stuur je foto naar [email protected] en wij plaatsen hem hierbij in de kampioenengalerij op de site.