HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Steun uw zaalcommissaris!

Nieuws afbeelding 13-4-2016 Eén van de vrijwilligers die al jarenlang vooral achter de schermen veel werk verricht voor HOD is onze zaalcommissaris Piet van Dijsseldonk.

Piet doet nu onderstaand verzoek aan alle HOD leden en het is niet eens voor zichzelf maar voor een goed doel waar hij zich óók voor inzet. Wij hopen dan ook van harte dat iedereen Piet hiermee wil ondersteunen en een bijdrage wil leveren.

'Vrijdag 24 juni zal ik samen met mijn vrienden en fietsgroep de Cappuccino's deelnemen aan de Stelvio Challange. Mijn doel is om de Stelvio minimaal een maal te beklimmen en daarmee het goede doel te steunen de Pim foundation. 

De Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en gehandicapte kinderen. De zorg voor je kinderen is belangrijk. Iedere ouder wil het beste voor zijn kinderen, helaas is het voor deze kinderen erg moeilijk om een goed toekomst perspectief te bepalen. De ouders zijn behalve met de zorg van nu, ook bezig met de toekomst. Een onzekere toekomst voor hun kind.
De Pim Foundation helpt !

Willen jullie deze organisatie steunen klik dan op deze link
of kopier deze in je browser:
http://www.stelviochallenge. nl/deelnemers?deelnemer=315
Bedankt namens mij en de Pim Foundation

Piet

Reacties


Adriaan de Boer

18-4-2016 @ 23:26:15 |Piet succes, geweldig dat je dit doet, en n atuurlijk vewewl dank voor jouw inzet voor HOD al die jaren

Reageer op het nieuws