HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

M8E1 haalt eerste plaats bij zaalhockeytoernooi van Phoenix

Nieuws afbeelding 12-1-2016
De meisjes van M8E1 hebben zaterdag 9 januari de eerste plaats behaald in hun klasse bij het zaalhockeytoernooi van Phoenix in Lommel. Een goede prestatie gezien de sterke tegenstanders en de geringe zaalhockey-ervaring van het HOD-team.
Aan het toernooi namen in totaal zo'n 380 jeugdspelers deel uit Nederland en Belgiƫ.
In de eerste ronde wist HOD twee wedstrijden te winnen en eindigde een wedstrijd in gelijkspel. Daarmee bereikte M8E1 de halve finale. In de finalepoule speelde HOD twee wedstrijden. De eerste werd met 1-1 gelijkgespeeld en de tweede werd met 2-1 gewonnen.
Het was even spannend, maar na het tellen van de punten bleek HOD te hebben gewonnen! Alle teamspelers kregen een mooie medaille. Ook was er een enorme beker voor het hele team. Die komt om de beurt een week lang bij de meisjes thuis te staan.