HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Inloggen nieuwe website

25-8-2007 In de zomerperiode is achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website van de vereniging. Hierover heb je in de laatste nieuwsbrieven en op de oude website al het een en ander kunnen lezen.

Met de invoering van de nieuwe site is veel nieuwe functionaliteit beschikbaar voor de leden en de organisatie (bestuur, commissies, trainers, coaches etc.).
Alle, voor de vereniging relevante, informatie is nu in één systeem ondergebracht met als groot voordeel dat iedereen altijd over up-to-date informatie kan beschikken. De nieuwsbrief komt, met invoering het nieuwe systeem, te vervallen.

Aanmelden
Wij nodigen je uit om in te loggen op de nieuwe website van HOD:

1. ga naar www.hod-online.nl
2. klik op login/leden en voer hier je lidnummer en wachtwoord in


Controle gegevens
Na het inloggen heb je toegang tot je eigen gegevens zoals deze bij de vereniging zijn geregistreerd. Aan jou het verzoek deze gegevens goed te controleren en eventuele wijzigingen door te geven aan de ledenadministratie ([email protected]). Je e-mailadres(sen), telefoonnummers(s) en wachtwoord kun je zelf wijzigen via de optie ‘instellingen’.

Vragen
Mocht je nog vragen hebben over de nieuwe website of specifieke functionaliteiten, dan je kun een mail sturen naar [email protected].

Veel gestelde vragen zijn te vinden onder het menu ‘Info – Helpdesk’.

Veel plezier met de nieuwe website.

Namens hockeyvereniging H.O.D,


Bart van Bokhoven & Ruud v/d Rakt

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws