HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD MB2 Kampioen!!

Nieuws afbeelding 6-12-2015 HOD MB2 is afgelopen zaterdag kampioen geworden door in de laatste wedstrijd (alleen bij winst zou er het kampioenschap zijn) met maar liefst 7-1 Helmond MB3 naar huis te sturen! Het hele seizoen was erop gericht bij de eerste twee te eindigen en dat is uiteindelijk dus gelukt. De wedstrijd begon stroef en 10 minuten voor rust stond het nog 1-1. Daarna kwamen de meiden los, via een 3-1 ruststand leidde dit tot een zeer verdiende 7-1 eindoverwinning; uiteindelijk maar 4 doelpunten tegen in 10 wedstrijden! Een prachtig resultaat met een heerlijk meiden team, bestaande uit Juul Bax, Sarah Daniels, Kelly Meiling, Maud van Nunen, Pleun van Otten, Pien Overwater, Indy Roulaux, Nicole Sinkgraven, Joëlle Smit, Lobke van der Velde, Nynke van Walraven, Teddy Westerhuis, Floor Westerhuis en Guusje de Wolff. Als laatste nog hartelijke dank voor alle support door de vele ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, zeker ook weer bij deze laatste wedstrijd: zomaar meer dan 25 man publiek was erbij. En ook Oscar natuurlijk! Van harte gefeliciteerd, namens jullie begeleiders Eline Dingen, Loek Jacobs en Hans Meiling.