Algemene Informatie

Wedstrijdverslag MA1 zaterdag 25 april

Nieuws afbeelding 26-4-2015

Zaterdag 25 april, HOD MA1 op bezoek bij Den Bosch. Een belangrijke pot voor beide teams, weet HOD de drie punten te pakken dan neemt HOD de tweede plek van Den Bosch over. HOD heeft dan ook als doel die drie punten mee naar huis te nemen. Wanneer om half één de wedstrijd begint lijkt HOD te slagen in haar doel. HOD domineert het eerste kwartier van de wedstrijd, en al snel is het Tess Reinders die de score opent, 0-1. Niet lang hierna weet HOD wederom rendement te halen, dit keer is het Tedje Dingen die de bal uit de rebound achter de doellijn werkt, 0-2.  Nu Den Bosch wakker is geschud, beginnen ze het moeilijker te maken voor HOD. Ze weten na een counter de 2-1 te maken. HOD geeft de moed niet op, maar uit een onterechte strafcorner tegen scoort Den Bosch de 2-2. HOD probeert er alles aan te doen om weer op voorsprong te komen, ze gaan dan ook full press spelen. Den Bosch probeert hier met harde ballen naar voren uit te hockeyen. Wanneer er een bal doorschiet is het dan toch Den Bosch dat op voorsprong komt, 3-2. Niet lang hierna klinkt het fluitsignaal dat de rust inluidt.

HOD begint de tweede helft sterk en probeert de gelijkmaker de scoren. Er wordt veel rendement gehaald door HOD maar de gelijkmaker blijft achterwegen. 35 minuten zonder doelpunten, en de eindstand is dan ook 3-2. Den Bosch zorgt ervoor dat de drie punten niet mee naar Valkenswaard worden genomen, en ze verstevigen hiermee hun tweede plaats. Wil HOD nog meedraaien in de top drie dan zullen de laatste twee wedstrijden gewonnen moeten worden. Eerst een paar weken rust, en dan op 30 mei weer drie punten pakken, thuis tegen Zwart-Wit.