Algemene Informatie

Wedstrijdverslag MeisjesA1 zaterdag 18 april

21-4-2015

lastige pot

Zaterdag 18 april was het de beurt aan Prinsenbeek MA1 om bij HOD op bezoek te komen. Het vorige uitduel liep uit op een moeizame 2-3 voor de dames van HOD. Dit betekende dat het een lastige pot ging worden ook al wist Prinsenbeek nog maar één punt te halen in de compititie en hiermee niet van de laatste plek te komen.

goede start 2-0

Na de gebruikelijke shake-hands, klonk het fluitsignaal en dit betekende het begin van de wedstrijd. MA1 ging voor hoge druk en een vroege goal in deze wedstrijd, met succes. In de 3e minuut was het Tedje Dingen die een na een actie van achteruit in de cirkel alle ruimte had en de bal gaf op Tess Rijnders die hem binnen wist te tikken. 1-0! Nog geen minuut later wist de thuisploeg alweer een strafcorner te halen. De keeper weet deze doelpoging te stoppen maar hierbij wordt een speelster van Prinsenbeek op het lichaam geraakt. Na goed voordeel van de scheids was het Tedje Dingen die de rebound binnen sloeg. Hierdoor staat het scorebord na 5 minuten al op 2-0 in het voordeel van HOD.

pre-rust dipje 2-2

Wat leek op een doelpuntrijke wedstrijd te worden in het voordeel van HOD, bleek niets minder waar.. Het goede spel waar MA1 mee gestart was, is niets meer van over. Het is dan ook Prinsenbeek die in de 20e minuut een counter scoort. De meiden van MA1 staan niet op te letten  want net voor rust is het Prinsenbeek, wederom met een counter, die er voor zorgt dat de rust stand 2-2 is.

wakker geschut

Nadat de thuisploeg wakker geschut werd door coach Rik Govers,  pakten ze het in de tweede helft als team op. Vastbesloten om de punten in Valkenswaard te houden kwamen ze het veld weer op. Al snel krijgt MA1 een strafcorner voor stick slaan. Deze wist Lieke van Otten binnen te slepen, 3-2. HOD is de bovenliggende partij en weet in de 40e minuut alweer een strafcorner te bemachtigen, ditmaal genomen door Tess Rijnders die hierdoor de 4-2 op haar naam mocht zetten. Ook de laatste treffer was voor Tess Rijnders door een mooie tip.

einduitslag 5-2

Hiermee is de einduitslag 5-2 en zijn er weer 3 punten behaald. Volgende week moet MA1 uit tegen Den Bosch en bij winst zullen zij stijgen van de 3e naar de 2e plek.