Algemene Informatie

Wedstrijdverslag Dames 1 zondag 12 april 2015 HOD vrouwen vernederen Mierlo

Nieuws afbeelding 14-4-2015

HOD vrouwen vernederen Mierlo

De vrouwen van HOD kregen afgelopen zondag hun opponenten uit Mierlo op bezoek. Een ploeg die de laatste plaats van de competitie bezet en de vorige keer al met 10-0 verslagen werd. Desalniettemin behaalde de Mierlose formatie het merendeel van haar punten het tweede deel van de competitie. HOD slaagde er ondanks dat opnieuw in zeer overtuigend te winnen.

Dat de wedstrijd geen topper was, bleek al meteen na het eerste fluitsignaal. Mierlo groef zich – zoals verwacht – in en liet het spel aan de thuisploeg. HOD ging hier slordig mee om en pas na twintig minuten viel het eerste doelpunt. Een goede combinatie werd verzilverd door Roos Veenstra, 1-0. Ook Elke Thijssen en Julia van Hoof maakte in de resterende minuten van de eerste helft een doelpunt. De Valkenswaardse dames gingen met een 3-0 voorsprong de rust in.

Dat het beter moest was al snel duidelijk. HOD heerste liet bij vlagen zien dat het absoluut 'kampioenwaardig' is. Mooie acties, combinaties en passes zorgden in de tweede helft voor nog acht doelpunten. Elke Thijssen schreef er nog twee op haar naam, evenals Roos Veenstra. Ook Chloë Goossens, Hanne Baken, Fransie Cornelissen, Jeske Visser en Christel Dekkers waren trefzeker. Met een mooie 11-0 overwinning slaan de dames van HOD nog steeds een gat van elf punten met de directe concurrentie.

Volgende week zondag staat een uitwedstrijd tegen Nuth op het programma.